Пошаљите нам поруку
  Често постављана питања

  Молимо прочитајте ове одговоре на најчешћа питања пре него што нам пошаљете поруку. Хвала!

  Књиге можете поручити преко нашег сајта, електронском поштом кроз попуњавање контакт форме на овој страници и одабиром ”малопродаја” или ”велепродаја” и текстом поруџбине у пољу ”Ваша порука”. Поруџбине примамо и путем смс порука или позивом на број телефона: 063 483 062.

  Трошкови испоруке су 240 динара до 2.000 динара вредности Ваше наруџбине, после тога износа испорука је бесплатна. Приликом куповине на нашем сајту, уједно плаћате и доставу.

  Можете платити скенирањем IPS кода, платним картицама VISA, Mastercard, DINA, AMEX и директном уплатом на наш текући рачун.

  У најчешћем случају за испоруку на територији Србије ће требати 2-3 радна дана. За испоруку на територији АП Косово и Метохија пошиљке се шаљу искључиво Пост-експресом Поште Србије, а рок за уручење је 2 радна дана и то само за пошиљке до 2 кг тежине.

  У нашој онлајн продавници, безбедност вашег искуства куповине је наш приоритет. Наше методе плаћања су сертификоване од Народне банке Србије и обезбеђују ниво сигурности који је проверен и поуздан.

  Наши напори за заштиту ваше приватности и података су важни, јер користимо шифровање података (SSL сертификате) који гарантују да су сви подаци који се преносе између вас и наше продавнице заштићени и кодирани.

  Ми поштујемо вашу приватност и никада не делимо ваше личне информације с трећим лицима без вашег претходног одобрења.

  Ваша безбедност и заштита података су наша одговорност и стално радимо на унапређењу и подизању стандарда како бисмо вам пружили сигурно и пријатно искуство куповине.

  За додатне информације о нашој политици приватности и безбедности, молимо вас да погледате нашу страницу посвећену овим темама.

  Хвала вам на поузданости и што сте изабрали нашу Интернет продавницу за вашу куповину!

  Након што поручите робу, радним данима, у року од 24 часа проверавамо за који сте се начин плаћања определили, проверавамо да сте у статусу бесплатне испоруке и кад проверимо да је све у реду дајемо налог за испоруку.

  Свакако. Одмах по провери исправности уплате и поручене робе добићете фискални рачун на Вашу електронску пошту. За правна лица издајемо одговарајући рачун. 

  Никакав проблем. Преко контакт форме са ваше десне стране овог екрана, унесите тражена поља, изаберите опцију ”малопродаја” из падајућег менија и у пољу за вашу поруку упиште на шта се односи рекламација и број поруџбине. Можете нас контактирати смс поруком и путем телефона на број: 063 482 452.

  Нажалост, за сада – не. Малопродају обављамо искључиво преко сајта cuvari.rs и немамо отворен малопродајни објекат. За додатна појашњења можете нас контактирати смс поруком или путем телефона на број: 063 482 452.