Ко смо

Адреса нашег сајта је: https://cuvari.rs/

Коментари

Када посетиоци остављају коментаре на сајту, ми сакупљамо податке приказане у образцу коментара, а такође и IP адресу и кориснички агент прегледача посетиоца како бисмо помогли у откривању спама.

Анонимизирани низ креиран из ваше е-поште (такође познат као хеш) може бити прослеђен Граватар услузи како бисмо видели да ли је користите. Политика приватности Граватар услуге доступна је овде: https://automattic.com/privacy/. Након одобрења вашег коментара, ваша слика профила је видљива јавности у контексту вашег коментара.

Медији

Ако постављате слике на сајт, требало би избегавати постављање слика са укљученим уграђеним подацима о локацији (EXIF GPS). Посетиоци сајта могу преузети и издвојити податке о локацији из слика на сајту.

Колачићи

Ако оставите коментар на нашем сајту, можете се оптимално пријавити за чување вашег имена, адресе е-поште и веб-локације у колачићима. Ови колачићи служе за вашу удобност, како бисте избегли попуњавање ваших података поново када оставите други коментар. Ови колачићи трају једну годину.

Ако посетите нашу страницу за пријаву, поставићемо привремени колачић како бисмо утврдили да ли ваш прегледач прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и биће обрисан када затворите прегледач.

Кад се пријавите, такође ћемо поставити неколико колачића како бисмо сачували ваше информације о пријави и изборе за приказ екрана. Колачићи за пријаву трају два дана, а колачићи за изборе екрана трају годину дана. Ако изаберете „Запамти ме“, ваша пријава ће трајати две недеље. Ако се одјавите из свог налога, колачићи за пријаву биће уклоњени.

Ако измените или објавите чланак, у вашем прегледачу биће сачуван додатни колачић. Овај колачић не садржи личне податке и једноставно указује на идентификациони број чланка који сте управо изменили. Истиче после 1 дана.

Уграђен садржај са других сајтова

Чланци на овом сајту могу садржавати уграђени садржај (нпр. видео, слике, чланке итд.). Уграђени садржај са других веб-сајтова понаша се на исти начин као да је посетилац посетио тај други веб-сајт.

Ти веб-сајтови могу прикупљати податке о вама, користити колачиће, уграђивати додатно треће лице за праћење и пратити вашу интеракцију са тим уграђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са уграђеним садржајем ако имате налог и пријављени сте на тај веб-сајт.

Са ким делимо Ваше податке

Ако захтевате промену лозинке, ваша IP адреса биће укључена у е-пошту за промену лозинке.

Колико дуго чувамо Ваше податке

Ако оставите коментар, коментар и његови метаподаци се чувају неограничено. Ово је да бисмо могли да препознамо и одобримо било какве следеће коментаре аутоматски, уместо да их држимо у реду за модерацију.

За кориснике који се региструју на нашем сајту (ако их има), такође чувамо личне информације које унесу у свој профил. Сви корисници могу видети, уредити или обрисати своје личне информације у било које време (осим што не могу променити своје корисничко име). Администратори сајта такође могу видети и уредити те информације.

Каква су Ваша право у односу на Ваше податке

Ако имате налог на овом сајту или сте оставили коментаре, можете захтевати да примите извезену датотеку са личним подацима које имамо о вама, укључујући све податке које сте нам обавестили. Такође можете захтевати да избришемо све личне податке које имамо о вама. Ово не укључује податке које смо обавезни да задржимо из административних, правних или безбедносних разлога.

Који подаци се шаљу

Коментари посетилаца могу бити проверени путем аутоматског сервиса за откривање спама.