Дарујте љубав – Последња руска царица света Александра Фјодоровна Романова

500 RSD

Аутор: Александра Фјодоровна Романова
Издавач: Чувари
Година издања: 2015.
Страна: 141
Повез: тврди
Писмо: ћирилица
Формат: 12,5 x 17,5 cm